Het zijn zware weken voor de heren van DAW. Na een verlies tegen koploper JAW kwam zondag ENC uit Arnhem, de nummer twee uit de 3e Bondsklasse B, op bezoek. De wedstrijd leek richting DAW te gaan, maar toen keerde het tij. Uiteindelijk werd met 5-10 verloren.

Pas één minuut voor het einde van het eerste kwart was het raak. DAW opende de score dankzij Jeroen Fennema. In de tweede periode ging het scoreverloop een stuk sneller. Na de 2-0 voorsprong voor DAW kwam ENC sterk terug. Via drie overtal situaties en een strafworp bogen de Arnhemmers hun achterstand om in een 2-4 voorsprong. Ook in de derde periode wist ENC vier doelpunten te maken, tegenover nul voor DAW (2-8). In het laatste kwart probeerde de Alkmaarse ploeg nog aan te zetten, maar het gat bleek te groot. Een seconde voor tijd werd winst van het vierde kwart verzekerd met drie tegen twee doelpunten, voor nog enige genoegdoening.

De DAW-heren blijven vijfde in de 3e Bondsklasse B, maar verliezen grip op de nummer en ze staan alleen qua doelsaldo voor op de nummers zes tot en met acht.

Bekeken: 2854x