Op 26 en 27 november werd de tweede nationale bokaalwedstrijd verreden in Nijmegen. Hoofdcoach Marcus Deen en choreografe Terry Banghart waren aanwezig met elf rijders van AIJC. Kaylee Moree was met zilver opnieuw succesvol, maar ook de andere rijders lieten een prachtige kür zien.

Kaylee Moree presteerde goed en kon haar punten uit de vorige selectiewedstrijd handhaven, waarin ze ook op het podium eindigde. Alessia Ballirano belandde net naast het podium maar verbeterde wel ruimschoots haar puntenrecord. Bij de mini's behaalde Elizabeth Pielkenrood eveneens een mooie vierde plaats. Bij de midi's waren er nog twee top 10 klasseringen voor Femke Jansen (7e) en Merel Boersma (10e),

Na zes kwalificaties volgt de landelijke finale op 26 maart in Dordrecht. Afhankelijk van de grootte van de groep worden de beste zes, acht of zestien rijders geselecteerd. In totaal strijden 19 AIJC-rijders mee om de punten. De derde bokaal is in Zoetermeer op 17 en 18 december.

Thuis organiseert AIJC Kunstrijden in samenwerking met Alkmaar Sport en de KNSB een extra selectiewedstrijd op 15 januari, voor zowel de Mini's als ook de jonge KNSB A-rijders. Op deze dag vindt tevens de landelijke skate-off plaats voor deelname aan de European Youth Olympic Games.

 

Pin It
Bekeken: 2943x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/