Jong Alkmaars Talent met maatschappijkritische houding komt op 3 december bij Artiance in Alkmaar samen voor een double-bill: Oberon+ speelt 'REVOLT' en Malse Theaterzaken 'Bij ons in de BV'.

Oberon+ maakte speciaal voor het BrugTheaterFestival (BFT) een remake van REVOLT voor in de kroeg. Malse Theaterzaken, bekend van BTF 2015 met 'De man op de kruk', komt terug met de nieuwe voorstelling 'Bij ons in de BV'. Op 3 december worden deze versies samengebracht tot één volledige REVOLUTIE.

De show begint om 20.00 uur in de theaterzaal van Artiance. Kaarten kosten € 9,50, met € 2 korting voor 18 jaar en jonger en CJP-pashouders, en zijn verkrijgbaar via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 3110x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/