Heerhugowaard is een festival rijker: op 17 december start in Cool 'Dr. Q’s Winterlab'. Het evenement draait om nieuwe ervaringen en schotelt bezoekers experimentele games, apart voedsel en nieuwe wetenschapsmogelijkheden voor. Natuurlijk is er ook een breed aanbod van live muziek.

Met ruim 1,3 miljoen volgers zijn Giel, Thomas en Stefan van StukTV niet meer van YouTube weg te slaan maar ook muzikaal genieten ze bekendheid. Kraak & Smaak veroverde eerder al Lowlands, Sziget en Bevrijdingspop met hun onvervalste funky-festivalmuziek. De hit ‘Squeeze Me’ ging de hele wereld over. Er is ook lokaal talent: Mixtream Contest-winnaar DJ Sebastiano laat zijn remixes horen en de frontman van de band Starfish draait zijn eigen producties als The Admiral. Ook de met Martin Garrix bevriende Mike Heddes, de oldskool-partybouwer Lago en het entertainmentcollectief Babyfood zijn van de partij bij het winterse spektakel in Cool.

Het volledige programma wordt binnenkort bekendgemaakt. Meer informatie over Dr. Q’s Winterlab is te vinden op coolheerhugowaard.nl.

 

Bekeken: 3071x