Het seniorenorkest van de Alkmaarse accordeonvereniging Vita-Nova verzorgt op zondag 11 december in opmaat naar de Kerstdagen haar jaarlijkse koffieconcert in TAQA Theater De Vest. Op het programma staat onder meer een potpourri van klassiek getinte werken, waaronder de opera Carmen en Wilhem Tell. Daarnaast de tango Avé Cantora van Malando en Alexander’s Ragtime Band van Irvin Berlin. Het concert wordt afgesloten met enkele liederen in Kerstsfeer.

Aan dit concert wordt medewerking verleend door The Wheelbarrowband. Deze groep, opgericht in de “The Irish Cottage” van Oude Niedorp heeft een passie voor Keltische muziek. De naam refereert aan hoe de bandladen hun instrumenten met een wheelbarrow (kruiwagen) de pub in rolden. Het repertiore bestaat uit Ierse en Schotse songs van toen en nu, nu eens vierstemmig, dan eens doorspekt met humor.

Het concert begint om 11.00 uur. Kaarten voor het concert kosten € 10, incl. een kopje koffie en zijn aan de zaal verkrijgbaar, of vooraf te bestellen bij J. Rol (072-5125627).

Pin It
Bekeken: 3261x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/