Alkmaar Centraal

Sevn Alias treedt vrijdag 9 december op in Podium Victorie. Deze straatrapper is verreweg de spannendste coming man uit de underground, meent Victorie. Hij maakt hiphop zoals het is bedoeld en onderscheidt zich met zijn unieke teksten, die uitblinken door zijn flow aan Marokkaanse, Engelse en Surinaamse slang. Sevn's tour sluit aan op de release van zijn debuutalbum ‘Trap Grammy’ in oktober.

Sevn viel vorig jaar op met een fenomenale 101Barz, gaf de beste show van Noorderslag 2015 en speelde het dak van Pinkpop 2016 eraf. Deze zomer stond hij op zo’n beetje op ieder festival dat ertoe doet. Inmiddels heeft Sevn twee gouden platen op zak. Sevn Alias haalt alles uit de kast en wordt daardoor niet voor niets beschouwd als een overwinning voor de moderne Nederlandse hiphopscene.

Het concert begint om 20:30 uur. Kaarten kosten € 14 en vooraf € 11.50 (excl. servicekosten). Wie jonger is dan 14 jaar, mag onder begeleiding van een volwassene naar binnen. Let wel dat het landelijke alcoholbeleid streng wordt nageleefd bij Victorie.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl