Afgelopen weekend namen de vijf hoogst geplaatste kunstschaatsers van de Alkmaarsche IJsclub deel aan de vijfde KNSB-kwalificatiewedstrijd van het seizoen. In de Jaap Edenhal te Amsterdam behaalde de 14-jarige Vladimir Markov een prachtige tweede plaats in de categorie Advanced Novice. Zena Borst (15), Lika Brons (15), Iris Groot (14) en Melissa Hopman (12) kwamen niet op het podium, maar scoorden wel persoonlijke puntenrecords. In februari zal duidelijk worden wie doorgaan naar het Nederlands Kampioenschap en de KNSB-finales.

Het aantal deelnemers voor deze wedstrijd was zo hoog, dat niet alle talenten van AIJC van start konden. De ijsclub organiseert daarom samen met Alkmaar Sport en de schaatsbond een extra wedstrijd op 15 januari in Sportcomplex De Meent.

Pin It
Bekeken: 3036x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/