Op woensdag 7 december geeft het college van Alkmaar een receptie voor 60-jarige bruidsparen met hun jubileum in dit vierde kwartaal. Deze nieuwe aanpak is in het leven geroepen, zowel om de agenda van burgemeester Piet Bruinooge te sparen, als de bruidsparen een bijzonder feest te geven.

De burgemeester zal de jubilerende echtparen toespreken en er worden trouwfoto's getoond.  Ook zal iemand van het regionaal archief vertellen over opmerkelijke gebeurtenissen in het jaar 1956. Natuurlijk is er ook gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje gezellig samen te zijn in het historische stadhuis. De receptie duurt van 15.00 tot 17.00 uur.

Voor bruidsparen die 65 of 70 jaar getrouwd zijn zal de burgemeester huisbezoeken blijven doen. Voor wie 60 jaar getrouwd is maar niet bij de kwartaalreceptie kan of wil zijn, is thuisbezoek mogelijk. Het zal dan wel een loco-burgemeester zijn, die acte de présence geeft.

Pin It
Bekeken: 3415x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/