Het college van Alkmaar wil bewonersinitiatieven stimuleren door in 2017 kwijtschelding te geven van leges voor aan de APV gekoppelde vergunningaanvragen voor kleinschalige activiteiten van burgers en ideële organisaties. Niet commerciële kleinschalige evenementen tot maximaal 250 bezoekers of deelnemers in dorpen en wijken worden daarmee gestimuleerd.

De gemeenteraad stelt jaarlijks de tarieven vast voor de gemeentelijke belastingen van het komende jaar. De mogelijkheid tot vrijstelling is één van de aanpassingen. Daarnaast staat in de voorjaarsnota 2017-2020 een beperkte verhoging van één procent voor Alkmaarders vast. Een gezin met een woning met gemiddelde WOZ-waarde zal in 2017 totaal € 575 aan woonlasten hebben, tegen het landelijke gemiddelde van € 723.

De verordeningen worden ter vaststelling voorgelegd aan de gemeenteraad.

Pin It
Bekeken: 3174x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/