Een 30-jarige man uit Den Haag is veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijftien maanden voor meerdere berovingen van bejaarden. Zo beroofde hij eind juli een 87-jarige man met geweld van een gouden armband in de hal van een appartementencomplex aan de Willem de Zwijgerlaan in Alkmaar. Hij liep met de bejaarde man mee de hal van het complex in, trok de armband van zijn pols en duwde hem tegen de grond, waardoor de bejaarde man gewond raakte aan zijn hoofd. Ook deed hij alsof hij een politieagent was om bij een slechtziende vrouw van 92 in Heiloo het huis binnen te komen en een geldkist te stelen. Begin augustus van dit jaar werd hij aangehouden door de politie.

De rechtbank oordeelde dat de verdachte door glashard alle beschuldigingen te ontkennen liet zien dat hij geen respect had voor de privacy en eigendommen van anderen. Bovendien werd het als zeer laf bestempeld dat hij slachtoffers van ouder dan 80 jaar koos. De verdachte moet vijftien maanden de cel in en moet al zijn slachtoffers schadevergoeding betalen, bij elkaar zo’n achthonderd euro.

Pin It
Bekeken: 3038x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/