Alkmaar Centraal

Werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn geen beperking, maar juist een versterking. Dit verkondigt Maurice Gelissen, financieel directeur bij Nic Oud, in RTL7's 'Doe Maar Duurzaam' op 11 december. Evelien Blokker, adviseur bij het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord gevestigd in het Stadskantoor Alkmaar, vertelt in datzelfde item hoe het servicepunt ondernemers kan helpen bij 'sociaal ondernemen'.

Distributiecentrum Nic Oud in Heerhugowaard heeft 170 vaste werknemers en over het jaar tussen de tien en twintig mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In 'Doe Maar Duurzaam' legt Gelissen uit dat deze mix uitstekend werkt en hij moedigt sociaal ondernemen dan ook ten zeerste aan.

WSP-NHN wilde graag aan het tv-item meewerken. “We wilden graag een succesvolle samenwerking met een werkgever belichten, waarin WSP-NHN zowel werkgever als werknemer begeleidt”, aldus Evelien Blokker. “Het WSP-NHN is aanspreekpunt voor werkgevers op het gebied van personeelsvragen, dus werkgevers met vragen over sociaal ondernemen kunnen wij goed adviseren.”

'Doe Maar Duurzaam!' is zondag 11 december om 12.30 uur te zien op RTL7 en wordt zaterdag 17 december herhaald om 13.30 uur.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl