Maandag 19 december vindt in Filmhuis Alkmaar de première plaats van de bijzondere Alkmaarse horrorfilm ’11/11'. De filmsterren en makers worden feestelijk onthaald op de rode loper, om vervolgens met anderen hun film te bekijken op het grote witte doek. 

Artiance en Filmhuis Alkmaar organiseerden de afgelopen maanden ‘The Filmmaking Project’. Hierin maakten elf jongeren onder leiding van filmmaker Jonathan Elbers en speldocenten Nina Lahocsinszky en Sanne Himmelreich een eigen horrorfilm. De workshops over filmmaken, film acteren, cameragebruik en spanning opbouwen hebben veel interessante scènes en ideeën opgeleverd. Met elkaar werd een spannend scenario ontwikkeld dat in één weekend opgenomen in de Ringersfabriek.

11 jongeren, 1 legende, 265 snoepjes, 24 uur. Wie durft?

Kaarten voor de première van '11/11' kosten € 6, inclusief hapje en drankje, en zijn te koop via artiance.nl/agenda/. De filmsterren worden om 17:15 uur ontvangen, de film begint om 17.30 uur.

Pin It
Bekeken: 3395x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/