Op 5 en 6 december vonden bij het ROC Horizon College in Alkmaar de regionale Skills-wedstrijden plaats. Rowan Tom van het Horizon is regiokampioen Verpleegkundige geworden. Pamela Kloppenburg (Drenthe College) werd regiokampioen Verzorgende IG. Olga Laan uit Castricum (Horizon College Alkmaar) werd achter haar derde.

De Skills-wedstrijden zijn door het ministerie van OCW aangewezen om excellentie in het mbo-onderwijs te bevorderen. De zeven verpleegkundigen in spé representeerden vier mbo-scholen, de zes aanstaande verzorgenden kwamen van drie scholen. De deelnemers kregen meerdere opdrachten die ze moesten uitvoeren met simulatiepatiënten.

In januari worden in twee andere regio’s wedstrijden gehouden. De acht leerlingen met de meeste punten gaan door naar de landelijke finale, deze vindt plaats in maart 2017 in de Amsterdamse RAI. Ook Olga Laan (rechts op de foto) maakt dus nog kans op deelname.

Pin It
Bekeken: 3452x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/