Dit jaar is er voor het eerst een muzikaal kerstverhaal in de Schaapskooi van Bergen. 'De Herdertjes lagen bij Nachte', waarin schapen en herders een grote rol spelen, is voor iedereen maar in het bijzonder kinderen van rond 6 tot 10 jaar oud. Ze worden aangemoedigd als herder verkleed te komen, want ze mogen een kleine rol spelen met een echte schaapherder. Het wordt dus sowieso een bijzondere kerstvoorstelling.

'De Herdertjes lagen bij Nachte' is een initiatief van Brigitta Oudega (verhaal), Martine Nijenhuis (muziek) en Marijke Dirkson (herder). Het kerstverhaal is te beleven op woensdag 21 december om 16.30 uur en om 19.00 uur. Inlopen kan een kwartier van tevoren. Het programma duurt 45 minuten. Entree is €5 per kind en €7,50 per volwassene, inclusief lekkere chocolademelk. Reserveren is noodzakelijk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Draag warme kleding!

De Schaapskooi is gelegen aan de Zeeweg 2, vlak na de rotonde richting Bergen aan Zee. Parkeren kan op het parkeerterrein aan de Uilenvangersweg.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl