Alkmaar Centraal

Stichting Z11 jongerencoaching ondersteunt jongeren tussen de 12 en 21 jaar oud uit de hele regio met diverse hulpvragen. Samen met hun persoonlijke Z11-coach werkt de jeugd aan vooraf gestelde doelen en maken ze positieve keuzes. De Alkmaarse stichting is daarvoor op zoek naar vrijwilligers voor de functies kantoormedewerker, communicatieprofessional, coach-coördinator en Z11-coach.

De kantoormedewerker houdt zich onder andere bezig met het beantwoorden en verwerken van e-mails, post en telefoon. Je informeert coaches en organisaties en weet precies wat de stichting voor jongeren kan betekenen. De communicatieprofessional is verantwoordelijk voor een goede bedrijfscommunicatie, zowel online als offline. De vrijwillige coaches krijgen eerst een basistraining tot Z11-coach voordat zij gekoppeld worden aan een jongere. De eerstvolgende trainingen starten in januari en februari. De coachcoördinator geeft ondersteuning aan de coaches en leidt de intervisies, het is gewenst dat je enige ervaring hebt met coachen.

Op z11jongerencoaching.nu staat een uitgebreide beschrijving van de diverse functies. Enthousiast geworden? Stuur dan je CV plus motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl