Zaterdag 17 december transformeert de Kees Kist Lounge in het AFAS Stadion weer in een heuse nachtclub voor 35-plussers. Tijdens CLUB 40 staat sfeerbeleving voorop; dj’s zorgen voor de juiste muzikale toon, er zijn ook verrassende entertainment en heerlijke fingerfood. Voor deze wintereditie is dj Dennis van der Geest gestrikt, verder draait dvdj Sander den Ouden de beste hits & clips op grote ledschermen. De Alkmaarse Dj Groovedealer trapt af met 80s danceclassics vanaf vinyl.

Reguliere tickets kosten €16,50 (incl. fee) en zijn verkrijgbaar via rejoiceevents.nl of de ticketshop van de Club 40 Facebook-pagina. Online zijn ook de gunstige 4- en 10-pack tickets te koop. Wil je gebruikmaken van de Alkmaarpas (20% kassakorting) stuur dan even een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 3543x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/