Alkmaar Centraal

Politie Alkmaar houdt zaterdag van 14:00 tot 22:00 uur volgers via Facebook 'live' op de hoogte van wat er zoal gebeurt. Voorbij kwamen tot 18:30 uur onder andere twee aanrijdingen waarvan één met letsel, vastzittende ouderen, twee keer diefstal, een valpartij en overlast van voetbalsupporters.

Om 15:00 uur zijn op de Frieseweg, nabij de Ooievaarstraat, een bedrijfsbusje en een auto op elkaar gebotst. De auto moest worden weggesleept. Op het AZC aan de Picassolaan is rond 15:45 uur bemiddelend opgetreden bij een conflict over een gestolen telefoon. Rond 16:00 uur reden agenten naar Castricum omdat voetbalsupporters daar, voorafgaand aan een wedstrijd, asociaal weggedrag vertoonden en illegaal vuurwerk afstaken. Bij aankomst was er geen overlast meer.

Rond 16:30 uur hebben agenten een 62-jarige winkeldief opgepikt bij een supermarkt aan het Geert Groteplein. Rond dezelfde tijd is hulp geboden aan enkele bewoners van een seniorenflat aan de Muiderwaard. Ze waren vast kwamen te zitten in een gang, omdat de lift defect was en een deur op slot zat.

Op de Laat is rond 17:10 uur een fietsster gevallen. Ambulancepersoneel heeft de onfortuinlijke vrouw zorg verleend. Tot slot wordt melding gedaan dat er rond 17.45 uur een aanrijding met letsel is geweest op de Heilooër Tolweg (N9) vanaf Kooimeer in de richting van Bergen. Het verkeer had hier mogelijk enige hinder van.

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl