Zondag 11 december vond de derde editie van de Winterfair plaats in de Oude Stad Alkmaar. De eerste winterfair was al bezocht door 10.000 mensen, en de tweede winterfair zelfs door 15.000 bezoekers. Het decor van authentieke pandjes en originele boetiekjes was van 11.00 tot 17.30 uur gedompeld in een gezellige wintersfeer.

Alle 80 winkeliers hadden hun deuren geopend en ook waren velen vertegenwoordigd met een kraam. Ook waren er vele externe standhouders met creatieve, lekkere en bijzondere producten.

Bovendien was de Oude Stad Alkmaar opgeluisterd door Dickens-gezelschappen, levendige muziek en sfeermuziek, verrassende attracties en mooie decoraties.Alkmaar Centraal-fotograaf Marco Schilpp was ter plaatse en maakte een fotoserie die in zijn geheel te bekijken is op onze Facebookpagina.

 

Pin It
Bekeken: 3598x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/