Geïnspireerd door de nationale AD Oliebollentest, waarin Alkmaar overigens geen indruk maakt, ging UIT072 op zoek naar de beste oliebollenkraam in onze kaasstad. Steef en Janine bezochten de vier kramen die Alkmaar rijk is en concludeerden dat de Dutch Bakery op het Kerkplein het beste is, met daaronder op rang de Alkmaarsche Gebakkraam in De Mare, de Hollandse Gebakkraam bij Ranzijn en de Dutch Bakery aan de Wendelaarstraat.

Steef en Janine vonden de Dutch Bakery op het Kerkplein zeer schoon en het vriendelijke personeel biedt een ruim assortiment. De krentebol werd in de magnetron opgewarmd, maar evengoed oogde hij mooi fris, had een knapperige korst en een prettige afbeet. De bol van €1 had een goede vulling en was zeker niet vet. Alle bollen oogden mooi egaal rond. De kraam kreeg vijf sterren.

De enige kraam die in de AD-test stond, met een 6,5 op plek 73, kon de testers niet bekoren. De UIT072 testers vonden de Dutch Bakery bij de AH XL enigszins saai en rommelig, en de testbollen à € 0,90 waren klef, vrij vet, hadden een onregelmatige structuur en de vruchten aan de buitenkant zijn enigszins verbrand, met als gevolg een vrij bittere smaak. De kraag kreeg drie sterren.

 

Pin It
Bekeken: 4516x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/