De Sint Michaëlschool in Zuidschermer kan toch openblijven. Een maand geleden leek de school nog gedoemd om te sluiten, maar de inzet van actiegroep Michaëlperspectief heeft zijn vruchten afgeworpen. De actiegroep bestaat uit ouders die zich inzetten voor behoud van de school en kon vrijdag verheugd melden dat school toch open blijft.

Het is namelijk gebleken dat als de noodzaak om een school in Zuidschermer te hebben kan worden bewezen mag de Sint Michaëlschool wettelijk gezien toch nog drie jaar open mag blijven, ook al zijn er minder dan 23 leerlingen. Volgens Michaëlperspectief hoeft het echter niet eens zover te komen, want als er op 1 oktober 2017 nog steeds meer dan 23 leerlingen zijn kan de school ook voor het schooljaar 2018-2019 openblijven. De actiegroep heeft daar alle vertrouwen in omdat inmiddels meerdere ouders hun kind voor de Sint Michaëlschool hebben aangemeld.

Pin It
Bekeken: 3908x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/