Een heuse all-star band met vele bekende Alkmaarse muzikanten verzorgt op vrijdag 23 december een avondvullend programma met het beste uit de alom bekende Top 2000: van ABBA tot Toto, van Queen tot Prince en van Eagles tot Beatles. Het muzikale aftellen kan weer beginnen!

De leden van de 15-koppige groep hebben samenwerkingen met bijvoorbeeld Danny de Munk, The Voice Of Holland, Theatershow Jeans en musicals als Elisabeth en Titanic op hun cv staan. De leiding is in handen van toetsenist Pim Kamp, die gewerkt heeft met onder meer Ellen ten Damme, Candy Dulfer, Gers Pardoel, Alain Clark, Do en Waylon. De 'basisband' wordt versterkt door zes vocalisten uit de regio en een blazersectie.

De organisatie en presentatie zijn in handen van Steef Nijman, die onder andere met zijn StapperJam / StapperLive, een zeer groot netwerk aan muzikanten heeft opgebouwd.

De Countdown 2016 begint om 21:00 uur. Kaarten kosten €10 (excl. servicekosten) vooraf en aan de deur €12,50. Er is een beperkt aantal 5-packs te koop voor €40. 

 

 

Pin It
Bekeken: 2956x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/