In de kerstvakantie is bij Artiance de familievoorstelling ‘Scrooge, een spookverhaal voor kerstmis’ te beleven. Deze komische en muzikale bewerking van de klassieker ‘A Christmas Carol’ van Charles Dickens wordt gespeeld op 27, 28 en 29 december door een speciale productiegroep van Artiance.

Op 1 oktober vonden de audities plaats. Een selectie van 20 getalenteerde en gemotiveerde jongeren en volwassenen heeft daarna ieder weekend, onder leiding van Eva Stam en Nienke Groenewege, ijverig en met veel plezier gerepeteerd.

Ebenezer Scrooge is een bittere, gemene, steenrijke en vooral gierige zakenman voor wie Kerst niet meer is dan één grote commerciële hype. Ook al betekent dit dat de hele stad hem veracht en zijn onderbetaalde medewerkers ook deze kerst weer moeten werken. Maar dit jaar krijgt Scrooge bezoek op kerstavond wat zijn visie op kerst wellicht zal veranderen…..

De voorstellingen in de grote zaal van Artiance zijn telkens om 19.00 uur, op 28 en 29 december ook om 15.00 uur. Entree kost € 8 en voor 25-plussers € 10. Kaarten zijn te koop via artiance.nl/agenda.

Pin It
Bekeken: 3397x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/