In de nieuwe 'Buurderij De Rijp' vind je vanaf zaterdag 17 december elke week biologische kwaliteitsproducten van boerderijen en ambachtelijke producenten uit de buurt. Groente, fruit, vlees, eieren, zuivel, brood, banket, hele maaltijden en nog veel meer. Allemaal biologisch of op een natuurlijke wijze bereid.

Buurderij De Rijp vindt plaats van 10:00 tot 12:00 uur bij Restaurant Bij Ernst. Ontmoet de producenten en ontdek een nieuwe manier van eten die ook de lokale landbouw ten goede komt. Gestart wordt met een proeverij.

Het netwerk Boeren & Buren ontstond is in 2011 in Frankrijk gestart om duurzame en lokaal gerichte landbouw te stimuleren. Inmiddels zijn er meer dan 1 miljoen leden en 700 Buurderijen in Europa, waarvan die in De Rijp de tweede is. De bijbehorende app heeft sinds de lancering eind januari al meer dan 100.000 downloads.

De voordelen zijn legio. De lijntjes zijn kort en 80% van de verkoopprijs is voor de boeren en ambachtelijke producenten. Daarnaast worden producten pas geoogst of bereid ná bestelling. Kakelvers dus en geen onnodig groot of ver transport.

Bij Ernst is gevestigd aan het Oosteinde 31 in De Rijp. Iedereen is welkom langs te komen. Meld je vrijblijvend aan via boerenenburen.nl.

Pin It
Bekeken: 4293x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/