Na een indrukwekkende carrière met Thomas Acda, was het tijd om op eigen benen een nieuwe weg in te slaan. In zijn eerste solotour zal Paul de Munnik liedjes spelen van zijn eerste album 'Nieuw'. Op woensdag 21 december doet hij Theater De Vest aan. Na de voorstelling gaat hij met Bas Barnasconi en het publiek in gesprek tijdens De Toegift.

In Nieuw neemt Paul het publiek mee naar waar het ooit begon. Naar de polder waar hij geboren is, en waar hij zijn eerste indrukken en inspiratie op deed. Waar hij de beelden en de muziek tot zich nam die hem leidden naar zijn successen. Het is een avond vol persoonlijke verhalen, vrolijke anekdotes en uiteraard songs, voornamelijk van zijn bejubelde album "Nieuw" dat in maart 2016 uitkwam.

De Munnik geeft na de voorstelling in De Toegift inspirerende uitleg over zijn eigen inspiratie, zijn keuzes en de verhalen achter zijn muziek. In een huiskamer setting gaat interviewer Bas Barnasconi samen met Paul en het publiek een half uurtje in gesprek.

De voorstelling begint om 20:15 uur. Kaarten kosten € 24,50. De Toegift is bij te wonen voor € 3,50. Kaarten kunnen worden besteld op theaterdevest.nl of aan de balie.

Bekeken: 3126x