Oudgedienden van Gemeente Alkmaar, inclusief de uitgevlochten bedrijven, die belangstelling hebben voor een reünie met gepensioneerde collega´s, kunnen zich daar nu voor aanmelden. Bij voldoende belangstelling zal de nieuwjaarsborrel op 23 januari van 14.00 tot 16.00 uur worden gehouden, op een nader bekend te maken centrale locatie in de stad.

Omdat de traditionele gepensioneerdenmiddag sinds 2012 vanwege een “niet sluitende gemeentebegroting” werd afgeschaft, moet helaas van de deelnemers een eigen bijdrage van €10 per persoon gevraagd worden voor een aantal consumpties en versnaperingen.

De organisatie hoopt dat een grote opkomst de gemeente aanspoort om, nu de begroting weer op orde is, de gepensioneerdenmiddag weer in ere te herstellen.

Aanmelden kan tot 7 januari via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In de bevestiging volgt verdere informatie over programma en de locatie.

Pin It
Bekeken: 3115x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/