Op 23 december steken de boswachters van PWN honderden kaarsjes aan voor de jaarlijkse lichtjestocht door het beschermde duingebied. Deze wandeling is de inleiding van de kerstperiode voor jong en oud. De tocht start tussen 19.00 en 20.30 uur in blokken van 15 minuten en duurt ongeveer anderhalf uur.

Wandelen door het beschermde gebied is 's nachts een unieke belevenis en mag normaal niet. Aan het begin van de tocht kan men op een sfeervolle plek een kaarsje aansteken als licht in het donker, als gebaar van dank, als teken van hoop of geloof of ter nagedachtenis. Tijdens een afwisselende route wijzen honderden kaarsjes de weg. Geniet van de stilte, de duisternis en van de magische sfeer. Onderweg hebben de boswachters een aantal sfeervolle ontmoetingen voor u in petto. Zo ontmoet u ook dit jaar weer het Ampzing Genootschap, in samenspel met twee violisten. 

Aanmelden is verplicht en kan via pwn.nl/activiteiten. De tocht begint in Bezoekerscentrum De Hoep in Castricum en kost € 3,00 per persoon. Zelf verlichting meenemen is niet toegestaan. De wandeling kan alleen te voet worden afgelegd. De opbrengst van de lichtjestocht komt ten goede aan een educatief cadeau voor het bezoekerscentrum. Bij extreem slecht weer zal de tocht niet doorgaan.

Pin It
Bekeken: 3636x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/