Over vier maanden opent in het voormalige V&D-pand een nieuw warenhuis: de warenhuisketen Topshelf opent er op 14 april 2017 een filiaal. Zo laat Inge van Kemenade, een onderneemster met een passie voor warenhuizen weten in een filmpje dat door NHD-topjournalist Gerard van Engelen is gemaakt.

Topshelf is qua allure wel vergelijkbaar met Harrods vindt Van Engelen. Er zullen namelijk eigentijdse merken worden verkocht die niet overal te koop zijn. Sommige elementen zijn nog wel vergelijkbaar met V&D, zoals de chocolaterie en de luxe horecaformule.

Momenteel wordt het pand gerestaureerd zodat Topshelf er zijn intrek in kan nemen. Onder andere de glas-in-loodramen en de klok aan de gevel krijgen een restauratiebeurt. Er komen tussen de zeventig en tachtig mensen te werken. Overigens worden de letters ‘Vroom en Dreesmann’ niet verwijderd om de herinnering aan V&D te behouden, zo wordt duidelijk na kritisch doorvragen van de NHD journalist. (foto: archief)

Pin It
Bekeken: 7407x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/