De Alkmaarse kanovereniging Odysseus organiseert deze winter op zeven zaterdagavonden gratis lessen kanopolo voor jeugd. De eerste is op 7 januari om 19:00 uur. In zwembad Hoornse Vaart is er een open training voor jongeren tussen de 10 en de 15 jaar. De trainingen worden gegeven door (oud)-Oranje internationals en duren een uur. In dit uur krijg je de basisbeginselen van kanoën en kanopolo onderwezen. De training wordt afgesloten met kanoën in de golven van het golfslagbad.

Odysseus werd dit jaar voor het eerst in historie landskampioen Kanopolo en was genomineerd voor de speciale Sportprijs van Alkmaar. Met deze open trainingen wil Odysseus wat terugdoen voor de gemeente en haar burgers die de club 100% gesteund hebben in de lastige fase na de brand in hun clubhuis en gedurende de wederopbouw. Meer informatie is te vinden op http://www.akvodysseus.nl/kennis-maken-kanopolo-voor-de-jeugd. (foto: archief)

Pin It
Bekeken: 3809x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/