Tijdens de vakantie presenteert Winterkaravaan in de oude Ringersfabriek middagen en avonden met vijf korte voorstellingen, winterse bieren en smakelijke stamppotten. Jonge theatermakers geven met dans, theater, muziek en videokunst een perspectief op het thema 'De Nieuwe Wereld'. Ontdek de visie van deze nieuwe generatie en geniet van lekker eten en drinken op een bijzondere locatie.

De winter-expeditie vindt plaats op 28, 29 en 30 december en je kunt hem op twee manieren doen: of je begint om 15:00 uur met de voorstellingen en eindigt met winters eten en drinken tot 18:30 uur, of gaat om 19:00 uur aan tafel en eindigt met de voorstellingen tot 22:30 uur. Let op, de helft van de expedities is inmiddels uitverkocht!

Kaarten kosten € 27,50, Vrienden van Karavaan krijgen € 5 korting. De minimumleeftijd is 12 jaar. Voor meer informatie over de voorstellingen en reserveren, ga naar karavaan.nl/programma/winterkaravaan/.

Pin It
Bekeken: 3326x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/