Bij Artiance kan jong en oud zich op zaterdag 7 januari, van 12:00 tot 16:00 uur elk half uur laten inspireren door korte lezingen over fotografie, tekenen, schilderen, boetseren en nog meer. Er zijn ook allerlei gratis workshops, onder andere voor het kinderatelier (6 tot 12 jaar), tekenen voor jongeren (13 tot 17 jaar) en de vooropleiding voor de Kunstacademie. Er zijn ook een expositie van cursistenwerk, live muziek, koffie & limonade.

Wie niet kan komen, kan vanaf 9 januari gratis open een breed scala aan kennismakingslessen volgen in De Ateliers van Artiance: van vier lessen fotobewerken met Lightroom tot beeldhouwen in steen. Het omgaan met de materialen en technieken in de beeldende kunst is natuurlijk een belangrijk onderdeel van alle cursussen, maar centraal staat toch het ontwikkelen van je fantasie, je expressie én niet te vergeten: het plezier.

Meer informatie op artiance.nl.

Pin It
Bekeken: 2651x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/