Ook in de kerstvakantie is het Walter Mooij Jazz Trio & Friends weer van de partij in Proeflokaal De Boom. Op 29 december houden zoals elke laatste donderdag van de maand een  “Live Jazz en Session”.

Die laatste donderdag van de maand is onder leiding van John Erich (contrabas), Joop Kooger (drums & vocals) en Walter Mooij (piano) de laatste 13 jaar uitgegroeid tot een begrip onder jazz liefhebbers in de regio. Vanaf 21.00 uur luisteren ze in Proeflokaal De Boom naar een repetitie met een jamsessie voor jong en oud. Er is zelfs een CD ontstaan uit deze meetings, waarvan de opbrengst naar Pink Ribbon gaat. Meer informatie op walter-mooij- jazztrio.tk en proeflokaaldeboom.nl.

Pin It
Bekeken: 2946x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/