Winkeliers in winkelcentrum De Hoef in Alkmaar maken zich zorgen over het teruglopende aantal bezoekers. Het parkeerterrein bij het winkelcentrum is bijna altijd vol, maar niet dankzij winkelend publiek, maar door omwonenden. Ze hebben het probleem aangekaart bij het CDA, waarna raadslid Gosse Postma er schriftelijke vragen over heeft gesteld aan het college.

Postma stelt onder andere dat het winkelcentrum twee jaar geleden is gerenoveerd en dat de 250 gratis parkeerplaatsen de bereikbaarheid van het winkelcentrum zouden ondersteunen. Nu blijkt echter dat vooral omwonenden er hun auto parkeren. Hij stelt dat de bereikbaarheid van het winkelcentrum dus is verslechterd in plaats van verbeterd en vraagt het college of het tijdelijke parkeerterrein aan de Van Ostadelaan wellicht weer kan worden ingericht. Ook vraagt Postma of het college met de winkeliers in overleg wil gaan om te bespreken welke andere locaties in de nabijheid van het winkelcentrum geschikt zijn voor parkeerplaatsen. (foto: Google Maps)

Pin It
Bekeken: 4328x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/