Woensdag 15 maart 2017 vinden de Tweede Kamerverkiezingen plaats en mag Nederland weer naar de stembus. Wat Freek de Jonge betreft is dat alle reden voor een nieuwe verkiezingsconference. Woensdag 1 maart komt Freek naar De Vest in Alkmaar met ‘De Stemming 5’.

Na ‘De Stemming’ 1 tot en met 4 in 2002, 2006, 2010 en 2012 zal Freek, gebruikmakend van de zwaarbevochten vrijheid van meningsuiting, wederom de aanloop naar de verkiezingen aangrijpen om de staat van het land te duiden en de stemming te peilen. De statistieken tonen aan dat de peiling zorgt voor de juiste stemming bij de verkiezing, en de stemming bij de verkiezing zorgt juist voor de onjuiste peiling. In ‘De Stemming 5’ gaat hij op zoek naar wat mensen verdeelt en bindt.

‘De Stemming 5’ van Freek de Jonge is op woensdag 1 maart om 20.15 uur in TAQA Theater De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 27 en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa, tel 072- 5489888.

Pin It
Bekeken: 3138x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/