Alkmaar Centraal

Het Wintercircus begon 38 jaar geleden als traditioneel theatercircus, maar is onder leiding van Arlette Hanson langzaam uitgegroeid tot origineel en eigentijds circustheater. Dit jaar zetten ze die lijn voort met ‘Koud Kunstje!’ en komen er op zaterdag 31 december voor naar Theater De Vest.

Frisse jongleurs, ijskoude durfals aan de trapeze, coole acrobaten, lieve dieren en spetterende live muziek. Twintig topartiesten en zes muzikanten laten je wangen gloeien en ogen tintelen bij dit ontzettend leuke en verrassende familiespektakel, waarin alle acts een ijskoud, maar hartverwarmend en komisch verhaal vertellen.

Voorafgaand aan de show, van 12:00 tot 13:00 uur organiseert het Wintercircus een speciale circusles, met daarin trucs als jongleren en eenwieleren. Er kunnen maximaal 40 kinderen meedoen, die ook naar de show gaan. Het Wintercircus begint om 13:30 uur.

Kaarten voor Koud Kunstje kosten € 21 en voor kinderen tot 12 jaar € 19. De circusles kost € 2,50. Tickets zijn te bestellen via theaterdevest.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl