Alkmaar Centraal

De politie is op zoek naar getuigen van een ontvoering die maandagmiddag heeft plaatsgevonden in het Park van Luna in Heerhugowaard. 

Rond 16.20 uur fietste een 18-jarige Heerhugowaarder over het fietspad naast de Oosttangent in de richting van de Nollenweg. Op de rotonde ter hoogte van voetbalvereniging Reigerboys en de Lotte Beesedijk werd hij bijna aangereden door een donkere personenauto, die daarna doorreed richting de Nollenweg. Het slachtoffer fietste verder door het Park van Luna in de richting van Alkmaar, waar hij een donkere personenauto op zijn pad tegenkwam waar twee mannen bij stonden.

Het slachtoffer vroeg aan de mannen om opzij te gaan zodat hij door kon fietsen. Toen de mannen niet reageerden legde het slachtoffer zijn fiets neer en liep hij op de mannen af. Hij werd vervolgens op de grond geduwd, vastgepakt en in de auto geduwd, waarna de auto wegreed.

In de auto probeerde het slachtoffer zich te verzetten. Na een korte rit stopte de auto op de Oosterweg in Stompetoren. Hier werd hij uit de auto getrokken en in de sloot gegooid. De auto vertrok direct daarop in de richting van de N243. Nadat het slachtoffer op de wal was geklommen, kreeg hij hulp van een voorbijganger die de politie waarschuwde.

De politie is op zoek naar getuigen die een mogelijke verkeersruzie op de rotonde in de Oosttangent hebben gezien, een donkere auto op het fietspad bij het Park van Luna hebben zien staan of die hebben gezien dat het slachtoffer op de Oosterweg in Stompetoren uit de auto werd gezet. De politie in Heerhugowaard is bereikbaar op via 0900-8844. Wie liever anoniem belt kan dat doen via 0800-7000.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl