De Alkmaarse Suyin D. is donderdag veroordeeld tot negen jaar cel en tbs met dwangverpleging voor het doodslaan van haar 95-jarige buurvrouw Bep Voorthuis-Versenaar. D. had haar buurvrouw op 25 mei 2016 gevraagd haar geld te lenen, maar de bejaarde vrouw weigerde dat. D. kreeg daarop een woedeaanval en sloeg haar buurvrouw met onder andere een schilderij, een vaas en een stenen bol op het hoofd.

D. is drugsverslaafd en ging er na haar daad vandoor met een ring en vijfhonderd euro, waarmee ze drugs kocht. De verwondingen werden mevrouw Voorthuis fataal; ze werd een dag later dood aangetroffen door haar kleinzoon.

D. werd door de rechtbank schuldig bevonden aan zogeheten gekwalificeerde doodslag. Uit psychiatrisch onderzoek was gebleken dat ze verminderd toerekeningsvatbaar was. Om deze reden kreeg ze naast negen jaar celstraf ook tbs met dwangverpleging opgelegd.

Pin It
Bekeken: 3497x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/