Alkmaar Sport start in januari met een nieuwe reeks weerbaarheidstrainingen voor kinderen van 8-12 jaar en 13-16 jaar op twee locaties in Alkmaar. Weerbaarheid staat voor stevig in je schoenen staan en vertrouwen hebben in jezelf. Door je eigen kracht en mogelijkheden te ontdekken kun je weerbaar door het leven gaan. Er zijn nog plaatsen vrij bij de cursus, dus aanmelden is nog mogelijk.

Tijdens de trainingen worden door middel van oefeningen en spelvormen verschillende onderwerpen behandeld, zoals lichaamshouding, stemgebruik, omgaan met groepsdruk en ademhaling. Ook verdedigingstechnieken, zoals het afweren van een klap of trap of jezelf bevrijden als je wordt vastgegrepen en het bedenken van oplossingen in bedreigende situaties komen aan bod.

De weerbaarheidstraining bestaat uit 8 lessen. De lessen voor de kinderen van 8-12 jaar starten op 11 januari 2017, in de gymzaal aan de Tochtwaard 18 in Alkmaar, elke woensdag van 13.30-14.30 uur. De jongeren van 13-16 jaar starten op donderdag 12 januari in sportcomplex De meent (Terborchlaan 301) van 16.30-17.30 uur. De kosten voor de totale weerbaarheidstraining bedragen €75,00 per deelnemer. Meer informatie over de trainingen kan worden opgevraagd bij Rianne de Groot via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0725489317. Meer informatie staat op www.alkmaarsport.nl/weerbaarheidstraining.

 

Pin It
Bekeken: 3461x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/