Anderhalf jaar geleden startte Jolanda Huiting de eerste wandelgroep Klaar Mee - Loop Mee, omdat ze het thuiszitten zat was. En met overweldigend succes. Inmiddels wordt op vier dagen gewandeld vanaf De Alkenhorst en eens per maand is er een singles wandeling. Het jaar 2017 start voortvarend met twee nieuwe startlocaties in Alkmaar en eentje in Heiloo. En met een Snertwandeling op 7 januari.

Inmiddels wordt er vanaf de Alkenhorst in De Hoef gewandeld op maandag vanaf 9.30 uur, dinsdag en donderdag vanaf 19.00 uur en zaterdag vanaf 10.00 uur. Vaste begeleiders zijn Astrid (Leefsmakelijk) en Bianca (Blijgewicht). Ze komen regelmatig met hun weegschaal, advies en gezonde recepten. Daarnaast is er iedere eerste woensdag van de maand een singles wandeling om 19.00 uur samen met Margot Dekker (La vie en rose). De afstanden zijn 5 à 6 kilometer of 10 kilometer en kosten zijn € 1,50 per keer.

Op vrijdag 6 januari om 9.30 uur start een wekelijkse wandeling met Bianca vanaf Mare Nostrum en op woensdag 11 januari om 9.30 uur met diëtiste Afra vanaf De Rietschoot in Koedijk. Op maandag 9 januari start een groep vanuit het Maalwater in Heiloo onder begeleiding van Simone Bakelaar (Bliss-you) en Sandy (Gezond en Fitter).

Iedereen is welkom, ook als je niet wilt afvallen maar gewoon gezellig met anderen op pad wilt. Meer informatie op klaar-mee-loop-mee.nl. Hier kun je je tot 2 januari ook voor de Snertwandeling opgeven voor € 7,50.

Pin It
Bekeken: 3893x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/