Woensdagochtend 25 januari verandert TAQA Theater De Vest speciaal voor peuters en kleuters in een kinderparadijs tijdens het Peuterfestival. Het thema dit jaar is ‘Prentenboekenstad’. De foyer van het theater wordt omgetoverd tot Prentenboekenstad waar je letterlijk de verhalen kunt binnenstappen. Je kunt bijvoorbeeld de school van Aadje Piraatje, het kasteel van Ridder Florian en het huis van Floddertje bezoeken.

Ook zijn er mooie en spannende voorstellingen te zien, zoals 'Sterrenwachter' van TG Winterberg/STIP (2+) over proberen, vallen, opstaan, na-apen en volhouden tot het lukt, of het poëtische, fantasierijke en ontroerende 'Moes' van Karel Casier en Dieske Krijnders (2+), met verrassende geluiden. 'JazzBabar' van Frank Groothof (2,5 +) met live jazzmuziek gaat over een klein olifantje dat allerlei avonturen meemaakt en 'Eitje' van Maas Theater en Dans (3+) gaat over één van de saaiste actiefiguren ooit: een eitje.

Het Peuterfestival in TAQA Theater De Vest vindt plaats op woensdag 25 januari. Een kaartje voor één voorstelling kost €10 per persoon, inclusief garderobe, limonade en toegang tot de speeltuin in de foyer. Meer informatie over de voorstellingen is te vinden op www.taqatheaterdevest.nl. Het Peuterfestival is mede mogelijk gemaakt door SKOA, Stichting Kinderopvang Alkmaar. (foto: aangeleverd)

 

Pin It
Bekeken: 3374x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/