Zaterdag 31 december wordt de start van het nieuwe jaar bij Podium Victorie uitbundig gevierd met een speciale New Years Eve editie van Barcode, met als dresscode het vrij ongedefineerde 'dress to impress'.

Na vele uitverkochte edities heeft Barcode een heel succesvol jaar gehad. Met als klap op de vuurpijl knallen zij nog één keer door met een New Years Eve editie. Deze avond zal voor veel verrassing en entertainment worden gezorgd, maar wat allemaal, dat verklapt de organisatie (nog) niet. 

De 'Snelle Voetzoekers' (early bird) zijn inmiddels uitverkocht maar de normale 'Knallende Vuurpijlen' van €15 nog niet. Ook zijn er nog Honderdduizendklappers van €60 voor 5 personen en de 'Oliebollen' (late birds, aan de deur) gaan voor €20. Tickets zijn te koop via podiumvictorie.nl.

Pin It
Bekeken: 3220x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/