Politie en brandweer zijn kerstavondavond om even voor half negen gealarmeerd in verband met een woningbrand in de Sweelincklaan in Alkmaar. De politie, die als eerste ter plaatse kwam, trof een woning aan die helemaal vol zwarte rook stond.

Omdat er melding was dat de bewoonster nog binnen zou zijn heeft de politie de ramen ingeslagen. Maar door de enorme hoeveelheid dikke zwarte rook die in de woning hing kon de politie niet naar binnen zonder bescherming.

De vlak daarna gearriveerde brandweer kon dat met persluchtmaskers wel en hebben de vrouw naar buiten gehaald en overgedragen aan het ambulance personeel. Ze had naast last van rookinhalatie ook pijn aan haar heup omdat ze waarschijnlijk was gevallen en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Volgens hulpverleners was ze wel aanspreekbaar, maar erg zwart rond neus en mond.

Pin It
Bekeken: 3814x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/