De 22-jarige Alkmaarder Hassan B. is veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijf maanden waarvan drie voorwaardelijk omdat hij half december meerdere flessen whiskey stal. B. werd op 13 december door de politie aangehouden op verdenking van een inbraak in een woning aan de Sonneburg in Alkmaar. Getuigen van de inbraak hadden de politie gebeld; agenten wisten B. na een korte achervolging aan te houden. Zijn handlanger wist te ontkomen.

B. ontkende de inbraak en beweerde dat hij alleen in de buurt was geweest omdat hij er woonde, maar sporenonderzoek wees uit dat hij via een raam de woning was binnengekomen. De bewoonster verklaarde bovendien dat er meerdere flessen whiskey waren gestolen. De politierechter achtte de diefstal bewezen en legde B. een celstraf op. B. gaat echter in hoger beroep.

 

Pin It
Bekeken: 3542x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/