De Alkmaarse horeca-ondernemer Peter Visser is per 1 januari 2017 de nieuwe voorzitter van Stichting Alkmaar Marketing. Visser volgt hiermee ondernemer Hans van de Leygraaf op.

Peter Visser is mede-eigenaar van de Henry’s Groep. Deze organisatie is genoemd naar het voormalige bekende café aan het Waagplein, dat eigendom was van Visser. De Henry’s groep houdt zich onder andere bezig met het adviseren en uitbaten van horecagelegenheden. Grand Café Klunder aan het Canadaplein is de bekendste eigen horecagelegenheid van de organisatie van Visser.

"We moeten de komende tijd Alkmaar meer regionaal op de kaart gaan zetten," zegt Visser. "Ik heb er veel zin in om me daar samen met Alkmaar Marketing voor in te gaan zetten!"

Het bestuur van Alkmaar Marketing bestaat verder nog uit:
- Rob Jenné, Eigenaren Vereniging Alkmaar;
- Jan Roobeek, Ondernemersvereniging Centrum Alkmaar;
- Peter Blaauboer, directeur Theater De Vest;
- Gijs Schot, Ondernemend Alkmaar.

Alkmaar Marketing is de citymarketing-organisatie van Alkmaar. Alkmaar Marketing is bij veel mensen bekend van het magazine en de website 'Alkmaar Prachtstad'. Ook de bijbehorende social media-kanalen zijn erg populair in Alkmaar en omgeving. Daarnaast is Alkmaar Marketing uitgever van de AlkmaarPas. (foto: aangeleverd)

Pin It
Bekeken: 7364x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/