Alkmaar Centraal

In de maanden januari, februari en maart organiseert SBSJazz een reeks workshops. Het doel van de workshops is het ontwikkelen en uitdiepen van improvisatietechnieken, het kraken van de kaders, en vooral goed luisteren en samen muziek maken. Deelnemers geven op 25 maart een presentatie tijdens het SBSJazztival in Artiance en De Vest.

De workshops staan onder leiding van Jan Doedens. Hij zal samen met de cursisten een aantal standards ter hand nemen, en ingaan op zaken als 'swing', 'vorm', 'akkoordenschema', 'trappen en ladders’, enzovoorts. Enige kennis van het jazzrepertoire en enige vaardigheid op een instrument is noodzakelijk. Alle instrumenten, waarbij de stem ook als instrument wordt gezien, zijn welkom.

De workshop bestaat uit negen oefendagen en een presentatie op de achtste editie van het Jazztival op 25 maart. Er zijn minimaal acht deelnemers nodig waarvan drie in de ritmesectie. Bij aanmelding verbind je je aan de tien workshopdagen. De workshop kost 99 euro, of 119 euro inclusief Jazztival ticket ter waarde van 25 euro. De workshops vinden plaats op zaterdagmiddag van 12.30 tot 14.30 uur in Artiance. De workshopmiddagen zijn 14, 21 en 28 januari, 4, 11 en 18 februari, 4, 11 en 18 maart.

Voor meer informatie en aanmelden: www.sbsjazz.nl.

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl