De politie is op zoek naar getuigen van een bedreiging die op vrijdagavond plaatsvond op De Kistemaker in Heiloo. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

Een 16-jarige jongen uit Heiloo vrijdag over de Kistemaker toen hij twee jongens passeerde die zwaar vuurwerk naar voorbijgangers gooiden. De jongens kregen commentaar van omstanders dat zij moesten stoppen, maar ze bleven vuurwerk gooien.

Toen het slachtoffer ter hoogte van de scouting even bleef staan, kwam een van de jongens op hem aflopen en bedreigde hem met een mes. De dader gaf aan hem te zullen steken als hij de politie zou bellen. Het slachtoffer fietste daarop weg.

De verdachten zijn jongens van rond de 18 jaar met een licht getint uiterlijk. De ene droeg een zwarte Northface jas met capuchon over zijn hoofd en een strakke zware broek. De andere droeg een donkere jas tot op de heupen.

Pin It
Bekeken: 2828x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/