Alkmaar Centraal

De viering van de jaarwisseling is in Alkmaar en omgeving rustig verlopen. Er waren wel wat smetjes. Zo werd een agent mishandeld in de Kajakstraat, en zijn vier jongeren in De Mare aangehouden omdat zij zich misdroegen en hun gebiedsverbod negeerden. Dat komt ze op een boete van € 2.500 te staan.

Het vuurwerkverbod in de binnenstad werd ’vrij aardig’ nageleefd, vertelt burgemeester Piet Bruinooge het NHD. Stadstoezicht kon strak de hand houden, mede dankzij cameratoezicht. Het ziekenhuis had het niet drukker dan normaal. Het kreeg vijf mensen op bezoek met verwondingen door vuurwerk. Drie van hen hadden oogletsel. Zeven patiënten, waarvan drie minderjarig, hadden alcoholvergiftiging.

Hoewel de brandweer het in Noord-Holland Noord druk had, waren er in Alkmaar geen serieuze branden, behalve dan op het terrein van Taqa in de Boekelermeer. Dit had echter te maken met kortsluiting in een schakelkast. De Alkmaarse Dierenambulance had weinig te doen; één konijn overleed door een rotje in zijn hok.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl