Op 27, 28 en 29 januari 2017 runnen zestig mensen met een beperking een weekend lang het King’s Inn City Ho(s)tel in Alkmaar, dat dan tijdelijk de naam “Showhero Hotel” draagt. Onder begeleiding van Stichting Showhero en het hotelpersoneel nemen de deelnemers het hele weekend alle hotelwerkzaamheden over. Ze bemannen de de receptie, bereiden en serveren gerechten, verzorgen de roomservice, maken de kamers schoon en zorgen voor een flinke dosis entertainment.

Het hotel is een idee van de deelnemers zelf. Oprichters Maurice van der Poll en Lucas Bugter zagen dit plan vrijwel direct zitten en besloten tot actie over te gaan. Lucas: “Of je nou blijft slapen of langskomt voor een kopje koffie, met het pure enthousiasme van de deelnemers kun je rekenen op een onvergetelijke ervaring.” Het Showhero Hotel wordt een dynamische plek waar iedereen welkom is.

Met het Showhero Hotel wil Stichting Showhero mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking het weekend van hun leven bezorgen en hun dromen laten uitkomen. Met het geld dat tijdens het weekend wordt opgehaald, wil de stichting in 2017 nog meer dromen realiseren.

Tijdens het Showhero Hotel zal er voortdurend muziek zijn in de pub - verzorgd door de deelnemers zelf en lokale artiesten en bandjes als Alfon Oekie, Sweet Le Freak en Bernard Karsten. In de hotelkamers is ook volop entertainment.

Stichting Showhero ziet dat elk individu talent heeft. Daarom organiseren Lucas Bugter en Maurice van der Poll samen met een enthousiaste groep vrijwilligers gedurende het hele jaar activiteiten voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Hotelkamers en slaapplekken in hostelkamers voor het Showhero Hotel kunnen geboekt worden via www.kings-inn.com, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of 072-5110112. Meer informatie over Showhero en het Showhero Hotel is te vinden op www.showhero.nl. (foto: aangeleverd)

Pin It
Bekeken: 4573x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/