Samen met het Regionaal Archief organiseert Bibliotheek Kennemerwaard dinsdagavond 24 januari een workshop genealogie in de bibliotheek in De Rijp. De workshop is voor mensen die onderzoek willen doen naar de geschiedenis van hun familie.

Familieonderzoek is spannend en kan zelfs verslavend zijn, want je kunt allerlei bijzonderheden ontdekken over je voorouders, naast meer algemene dingen als waar ze woonden en wat voor beroep ze hadden. Harry de Raad van het Regionaal Archief brengt je bij welke bronnen er beschikbaar zijn en hoe gericht te werk te gaan bij het onderzoek.

De workshop begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk. Wel graag aanmelden via bibliotheekkennmerwaard.nl of de Klantenservice in de bibliotheek tijdens openingstijden.

Pin It
Bekeken: 3806x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/