Op zaterdag 14 januari is het open dag bij de gerestaureerde Geestmolen in Hoefplan. Na twee jaar te hebben stilgestaan draait de molen weer op volle kracht. Wethouder Erfgoed, Anjo van de Ven, zet het nieuwe wiekenkruis die dag ceremonieel weer in beweging. Bezoekers zijn welkom van 11.00 tot 15.00 uur.

Tijdens een storm op 15 januari 2015 sloeg het noodlot toe en braken de wieken af. De 400 jaar oude molen draaide sindsdien niet.

Piet Kuiper is al ruim 50 jaar molenaar op de Geestmolen aan het Hoeverpad 13. Hij ontving in de afgelopen periode veel steun uit de buurt en via sociale media. De molenaar nodigt betrokkenen en belangstellenden dan ook graag uit om tijdens de open dag de gerestaureerde molen in volle glorie te komen bekijken. (foto: R. Velstra)

Pin It
Bekeken: 4292x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/