Vanaf donderdag 2 februari start Alkmaar Sport met een nieuwe activiteit voor de allerkleinsten: Freddy Fit’s peutergym. Samen met hun (groot)ouder(s) kunnen jongens en meisjes in de leeftijd van 2-3 jaar een uur lang volop sporten en bewegen. De begeleiding is in handen van een ervaren ALO-vakleerkracht.

Voor jonge kinderen is het belangrijk om veel te bewegen. Door op speelse wijze basale motorische vaardigheden te oefenen, boekt een kind snel vooruitgang en krijgt het vanzelf plezier in bewegen. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen, wat ook op andere vlakken tot uiting komt, bijvoorbeeld op cognitief gebied. Regelmatig sporten en bewegen draagt dus bij aan de algehele ontwikkeling van een kind, maar is ook erg leuk.

De peutergym-reeks van Freddy Fit bestaat uit 8 lessen, die elke donderdagochtend van 10.30 tot 11.15 uur worden gegeven in de gymzaal van sportcomplex De Meent in Alkmaar aan de Terborchlaan. De kinderen worden elke week beloond voor hun inzet, en ook is de Freddy Fit-mascotte regelmatig van de partij.

Wie de lessenreeks succesvol afsluit, ontvangt een Freddy Fit-diploma. Na de 8-weekse lessenreeks kunnen enthousiaste peuters doorstromen naar een uitgebreidere vervolgcursus. Aanmelden kan online via www.alkmaarsport.nl/peutergym. Kosten bedragen € 65,- per kind voor 8 lessen. Meer informatie is beschikbaar bij Rianne de Groot, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 072-548 93 10.

Pin It
Bekeken: 4642x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/